בעיה עם לימודים

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

23/12/2015 | 14:06 | מאת: יאיר

שלום רב, אני לומד, סטודנט. יש לי בעיה - אני לא מצליח להושיב את עצמי וללמוד. אני מתחיל לקרוא חומר לימודי ואני מרגיש שאני מדלג במחשבות למקום אחר או נרדם או שהמוח אומר לי לקום ולהשאיר את זה לאחר כך - זאת בעיה! אני נכשל במבחנים אמריקאים ולא מצליח לזכור את החומר לשינון. מה עושים? אמרו לי לא באופן רשמי שיש לי בעיה קשב וריכוז , אבל איך פותרים את הבעיה? תודה.

יאיר שלום, התסמינים שאתה מתאר עלולים להיות חלק מהפרעת קשב ורכוז. "איך פותרים את הבעיה?" פשוט מאד, ניגשים לאבחון! בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים