רטלין לילד

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

25/11/2015 | 08:55 | מאת: ערן

שלום רב יש לי ילד בגיל שמונה שהוא לוקח רטלין מסוג LA20 כאשר אנחנו מנסים לתת לו רטלין בתוך המעדן הוא לא רוצה לקחת את הכדור כאשר בוא כמו קדורים קונים אנחנו אבואים אך אני אמור לגרום לילד לקחת את הכור כי הוא בלי הכדור הוא לא מרוכז בבית הספר וקשה לו ללמוד אשמח להצעות

ערן שלום, הדרך הטובה ביותר היא ללמד את הילד לבלוע כדור שלם. אפשר להתאמן יחד איתו בבליעת סוכריות קטנות. אם אינו מצליח, אפשר לשים את ה-"כדורונים" בתוך מאכל אחר, כמו שוקולד למריחה, חמאת בוטנים, גלידה, דבש וכו'. אם כל הנסיונות נכשלים, אפשר לשקול עם הרופה המטפל תרופה אחרת שניתן להמיס לגמרי בנוזל. בברכה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים