מינון ריטלין la

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

20/08/2015 | 14:35 | מאת: רימה

שלום ד"ר... הבן שחי בן 7 וחצי..שוקל 27.5 קילו.. אובחן שיש לו הפרעת קשב וריכוז.. הוא נוטל ריטלין la .. במינון 10 מ"ג.. התחיל לפני כמה חודשים.. עכשיו הוא לא לוקח תרופה בחופשת הקיץ.. 10 ימים וחוזרים ללימודים.. השאלה שלי האם ריטלין la במינון 10 מ"ג מתאים לבן שלי ?? כי החודש האחרון בלימודים הרגשתי שהבן שלי הפך לעצבני ולילד לא מאושר..

רימה שלום, מנון התרופה וסוג התרופה תלוי בגורמים רבים, בינהם גיל הילד ומשקלו, תגובת הילד, תופעות הלואי, עלות התרופה ועוד. התאמת המנון דורשת הכרות עם הילד, משפחתו וסביבתו, ולכן צריכה להעשות ע"י הרופא המטפל, ופורום אינטרנטי אינו מתאים לכך. אני ממליץ לפנות לרופא המטפל, ולהוועץ בו. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים