odd ילד בן 10

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

23/01/2012 | 21:29 | מאת: ריקי

בביקור היום אצל נוירולוג הנל איבחן את בננו כ-oddוהמצליץ לנו על טיפול הורי, וטיפול תרופתי לילד (respond). אנו חוששים מתופעות לוואי (הוסבר לנו שהם: השמנה והרדמות), ומעונינים לדעת האם יש דרכי טיפול נוספות לבעיה. כאמור בננו בן 10, ילד חכם מאד, ההפרעה לא פוגעת לו בהישגים הלימודיים, אולם יש לו קושי בקבלת סמכות מורים והורים. תודה רבה

06/02/2012 | 16:45 | מאת: ריקי

מדוע לא עונים לי................בבקשה ענו לי....איני יודעת כיצד לנהוג...תודה

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים