הפרעת קשב בצבא

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

19/01/2012 | 14:56 | מאת: מאור

שלןם, אני תלמיד תיכון עוד מעט בן 17 ויש לי הפרעת קשב ההפרעה היא קלה ומפריעה רק לריכוז של ממש למבחנים או שיעורים הדורשים ריכוז גבוה ,אני רוצה לדעת מה עלי לעשות בצו הגיוס האם לדווח על זה או לא ,אני ממש רוצה לשרת בתפקיד בחיר ויש לי את היכולות לכך אני רק רוצה לדעת האם זה אמור להפריע לי והאם לדווי על כך בצו..

מאור שלום, ראה את תשובתי לפניה שכותרתה "הפרעת קשב ופרופיל רפואי צבאי". צר לי, עדיין איני יודע איך יוצרים קישור. יום אחד אלמד גם את זה. גיוס מוצלח, ד"ר ברנע ארז.

08/02/2012 | 10:53 | מאת: רבקה

עומדים על כתובת הדף או הפסקה הרצויה, לוחצים קליק ימני ומסמנים העתק קיצור דרך. אח"כ חוזרים למקום שאליו רוצים להדביק, ושוב לוחצים קליק ימני והפעם- הדבק!

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים