ניגוד בין תרופות

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

11/05/2015 | 15:15 | מאת: ציפי

בני מקבל ריספרדל ודפלפט. האם ניתן לתת לו ריכוזית בבקשה? הוא ממש סובל מחוסר שקט ומאי יכולת להתרכז בכיתה. אנא ענה לנו בהקדם, ממש תודה!

ציפי שלום, חסרים פרטים רבים בשאלתך. בן כמה בנך? במה הוא לוקה? מדוע הוא מטופל ב-Risperdal ו-Depalept? בכל מקרה, אין התוויית נגד (כלומר אפשר) להוסיף טפול ב-'ריכוזית', אך עם זאת אין לנו הוכחות של ממש שהתכשיר עוזר לרכוז. במקום זאת, אני ממליץ בחום להוועץ ברופא המטפל בו, ולשקול טפול בתרופות שהוכחו כיעילות. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים