שבירה והמסה של רטלין sr

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

25/04/2015 | 17:14 | מאת: נועם

היי. בחודשים האחרונים החלטתי לרסק את הרטלין מכיוון שהוא משפיע עלי ממש חלש. הכל עבד בסדר. לאחרונה החלטתי להמיס את הכדור במים רותחים כדאי שהדם לא יצטרך להתאמץ לפרק את הרכיבים של השחרור המושהה. אחרי שהמסתי ראיתי שגל נפרד מהכדור ואני חושב שזה המנגנון של השחרור מושהה. כמה מזיק לשתות את המנגנון הזה? כי אני חושב שהוא נכנס לתוך הדם ישירות עם מים ואני לא בטוח שזה בריא

נועם שלום, את התרופה Ritalin-SR יש לבלוע בשלמותה, ולא לחצות אותה, להמיסה או לרסקה. אם השפעתה של התרופה אינה מספיקה, יש לפנות לרופא המטפל, לומר לו את הדברים, ולקבל את המלצתו לגבי שנוי הטפול התרופתי. מומלץ להמנע מנסויים בתרופות במטבח הביתי. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים