עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

12/04/2015 | 10:21 | מאת: עמוס

אנו, עמוס ועמית, תלמידיי כיתה ח' בביה"ס עין כרם, לומדים בקורס מוכנות לאוניברסיטה. במסגרת הקורס אנו עורכים מחקר על הפרעות קשב וריכוז במשפחה (שכמובן, יש לנו). אם אחד או יותר מילדך לוקה בADHD אנו פונים אילך ולבת\בין זוגך בבקשה למלוא את השאלון הבא. השאלון הוא אנונימי וכל אחד מבני הזוג צריך למלוא אותו בנפרד . בבקשה עזרו לנו להפיץ את השאלון ושילחו אותו לכמה שיותר אנשים. בתודה מראש עמוס ישראלי, עמית ליסאי http://goo.gl/forms/QgDpCL5S5H

עמוס ועמית שלום, בהצלחה במחקר שלכם. בפעם הבאה כדאי לבחור כותרת המתארת טוב יותר את ההודעה. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים