מתלבטת למי לפנות לעזרה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/12/2016 | 20:05 | מאת: ליטל

שלום, אני מתלבטת למי לפנות ואם בכלל.. כי המשאבים שלי לזוגיות מאוד נמוכים. מצד שני לפעמים עצוב לי ואני יודעת שיום אחד התעורר.. מנסה לומר שאני מאמינה שככה טוב לי בלי מין. מעולם לא היה לי צורך בזה ואולי זה מפחד. תמיד נראה לי שחבר= לשכב ונמנעתי. מאוד קשה לי בזוגיות כי אין את ההדרגה. סובלת מפרפקציוניזם גופני וביקורתי על עצמי. מפחד של ביקורת על הגוף. מפחד מדחייה שלא אהיה טובה במין. מרגישה מוערת ולא מינית כשאני עם בחור. ורגשית אני לא יודעת מה אני מחפשת בבנ"ז ולא רוצה לזרום מה שנקרא עם כל אחד להתאהב לשכב ולהיפרד וכו'. למי לפנות מישהו שמתעסק בתחום מיני או שאין קשר? תודה

שלום לך נשמע לי שאת כל קשחחך נכון לפתור בטיפול מיני. נראה לי שזה המקום הנכון לבדוק מה המקום של מיניותך בחייך? למה את זקוקה? על החרדות והקשיים שלך ממין.. נכון לעשות אבחון מקיף ולטפל בכל קשייך. כמטפלת מינית מוסמכת אשמח לסייע ממוזמנת לפנות אלי למייל [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות