הכנה לקולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/08/2015 | 20:25 | מאת: אופירה

ערב טוב! רשמו לי 2 כדורי x עצירות בערב 48 שעות לפני הבדיקה ו2 כדורים 24 שעות לפני הבדיקה אחרי 18.00 , כמו כן,24 שעות לפני הבדיקה יש לקחת פיקולקס- שקית ב13.00 ושקית ב19.00. יוצא ש שני הכדורים השניים של x עצירות אני לוקחת בסמוך לפיקולקס?- זה נראה לי נורה? יש דרך אחרת. או לא לקחת כדורים בכלל? מה דעתך? ועוד משהו- קראתי כאן על תופעות לווי שח הX עצירות - שזה בחילות והקאות . אני לא מוצאת לי מקום מפחד. כרגע לקחתי שני כדורים ולא יכולה להירגע. אבקש תגובתך?

אופירה שלום, עלייך לעקוב אחרי הוראות ההכנה לבדיקה כלשונן. שימי לב שקראת והבנת את ההוראות, כי במקרים מסוימים מנחים את המטופלים לקחת כדורי לקסדין 72 ו-48 שעות לפני הבדיקה, ולפני נטילת הפיקולקס. בכל מקרה, כמו שציינתי, מה שקובע אלו ההנחיות שקיבלת. ההכנה לבדיקה אינה נעימה, אך חשיבות ביצוע הבדיקה עולה על זה. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות