השלמה לשאלת בדיקת שתן.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/08/2015 | 18:01 | מאת: אנו

כמובן שארשום את כמות השתן לאיסוף לפני שאקח דגימה למבחנת האיסוף. ת ו ד ה.

אנו שלום, האיסוף חייב להיות במשך 24 שעות ולא מומלץ להחסיר ממנו, כי זה יכול להשפיע על תוצאות הגורמים שנבדקים בשתן שנאסף. את בדיקת השתן לכללי תצטרכי לבצע ביום אחר. ליאת

11/08/2015 | 19:24 | מאת: אנו

מדובר במיליגרמים שאותם אני לוקחת בחשבון ברישום הכמות. השאלה היא אם אפשר לקחת מהשתן דל היום למחרת דגימה לבגיקת שתן כללי. (לבדיקה אני מביאה דגימה מהאיסוף ודגימה מהכללי ורישום כמות האיסוף). תודה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות