דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/08/2015 | 10:47 | מאת: טליה

היי רכשתי 2 חבילות של נוברינג. אך בעלי בטעות שם בהקפאה במקום בקירור.. שמיש?? או שאבד??

טליה שלום, למיטב ידיעתי, הקפאה פוגעת בתכשיר, אך העברתי שאילתא מסודרת לחברה כדי לקבל תשובה מוסמכת. הם מתחייבים לתשובה תוך 72 שע', אז אם את צריכה בפרק הזמן הזה כבר להשתמש בטבעת, עדיף לרכוש חדשה. אנא כתבי לי כמה זמן הייתה הנוברינג במקפיא. ליאת

אנא העבירי גם את מספרי האצוות של התכשיר בנוסף לפרק הזמן שהוא היה בהקפאה. תודה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות