גרין סלים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/08/2015 | 09:24 | מאת: ציפי

ליאת שלום רב האם המוצר ללא תופעות לוואי? האם צריך גם דיאטה בנוסף? האם זה לא יגרום נזק למי שסובל מתת פעילות בלוטת התריס ? לתשובתך אודה בהקדם

ציפי שלום, איני מכירה את במוצר ולא ראיתי רשימה של מרכיביו, ולכן לא אוכל לענות על שאלותייך. ליאת

11/08/2015 | 12:41 | מאת: חיכמת

היי לאית איבגי רצתי שתתקשרו אלא אני רוצה לרכוש את המוצר שלכם תודה חיכמת

15/05/2016 | 02:08 | מאת: מירי ליפשיץ

עברתי טיפול רדיו אקטיבי לפני מספר שנים אני סובלת מפעילות יתר של בלוטת התריס בגלל הטיפול אני היום בתת פעילות מטופלת באלקטרוסין 100 מ"ג פעמיים בשבוע עוד 50מ"ג נמצאת במעקב בת 63 האם גרין סלים מותר לשימוש עבורי?

מנהל פורום תרופות ורוקחות