איחור בפמינט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/07/2015 | 16:24 | מאת: שולמית

איחרתי את כדור הפמינט ב24 שעות, כך שהגיע כבר הזמן לקחת את הכדור הבא. 1. האם לקחת כדור אחד או שתיים? 2. האם נפגעה היעילות, ואם-כן לכמה זמן? תודה מראש

שולמית שלום, התשובה תלויה באיזה שלב במחזור שכחת את הגלולה. בעלון לצרכן יש פירוט של מה יש לעשות בתלות באיזה שבוע של המחזור נשכחה הגלולה. אם עיון בלון לצרכן לא עונה על שאלתך, רשמי לי בבקשה באיזה שבוע של המחזור נשכחה הגלולה. ניתן לקחת את שתי הגלולות ביחד וניתן פשוט לדלג על זו שנכחה. ברוב המקרים היעילות נפגמת לשבוע. אם הגלולה נשכחה בשבוע השלישי של המחזור את יכולה או לחבר חפיסות או להפסיק ליטול את הגלולות ולהתחיל מוקדם יותר את שבוע ההפסקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות