גרין סלים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/07/2015 | 09:42 | מאת: שרונה מימון

האם יש אצלכם את תוסף התזונה לדיאטה הנקרא גרין סלים

שרונה שלום, אנו לא מחזיקים את המוצר. לדעתי, ניתן לרכוש אותו ברכישה מקוונת. ליאת

25/11/2015 | 10:03 | מאת: שרית עזר

היי האם ניתן לקחת גרין סלים כאשר נוטלים ציפרלקס?

02/08/2015 | 16:04 | מאת: ורד בן צבי

האם זה נכון הדיאטה הזו

14/02/2016 | 10:38 | מאת: ארז

רכשתי גרין סלים עקב הפירסום של הבחורה אדל שירדה יפה ומדהים התוסף אמור לגרום לשובע אני נוטל כבר שבועיים לא ירדתי כלל לא מרגיש תחושת שובע כלל עקב הכדורים אני נוטל אותם כחצי שעה לפני ארוחה אך אין ירידה הם טוענים שבחודש יורדים בין 4 ל6 ק"ג אך במבחן המציאות אין זה נכון כלל ואני משתדל לאכול מאוזן עם חטאים קטנים כמו כולם לא ממליץ עליהם

25/04/2016 | 08:22 | מאת: אתי

שלום הפניה לארז, ארז אני בדיוק שקלתי לקנות את התרופה זאת , ופתחתי את התגובה שלך , מאוד עזר לי , תודה אם המשקל לא זז, לא כדאי להשקיע, אין קסמים ... אם תרצה לעדכן אותי , או השתנה משהו , עדכן אותי בבקשה

מנהל פורום תרופות ורוקחות