סוכרת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/07/2015 | 04:26 | מאת: מאיר

שלום לך , שמי מאיר ואני בן 45 , אני סובל ממחלת הסוכרת ומקבל תרופה בשם מטפורימין אז למה אני סובל משילשולים בלי סוף , אבקש את תשובתך אלי למייל

מאיר שלום, ראשית אציין שאין לי אפשרות לחזור אליך עם תשובה במייל. שנית, יכולות להיות מס' סיבות לשלשולים. האם מדובר בתופעה חדשה? כמה זמן אתה סובל משלשולים? האם השלשולים החלו בסמוך לתחילת הטיפול במטפורמין? במצב שהשלשול התחיל בסמוך לתחילת הטיפול, ניתן לשקול שזוהי תופעת לוואי, מכיוון שמדובר בתופעת לוואי יחסית נפוצה של הטיפול הזה. אם מדובר בשלשול שעלול לגרום להתייבשות, יש להתייעץ בהקדם עם הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות