גלולות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/07/2015 | 16:15 | מאת: מור

היי הייתי לוקחת גלולות אבל רוב הימים שוכחת עכשיו אני רוצה לחזור שוב לקחת גלולות האם אני חייבת לחכות למחזור שלי ? סיימתי לפני שבוע הגלולות קוראים להם סרזט שלוקחים כל יום כדור כולל ימי המחזור תודה שבת שלום

מור שלום, אני מניחה שאת רוצה לחזור להשתמש בסרזט ולא בגלולה אחרת. חשוב לציין שדילוג על כדורים בחפיסה, מפחית משמעותית את יעילות מניעת ההריון. ההמלצה היא לחכות ליום הראשון של הווסת, כך תהיי מוגנת החל מהגלולה הראשונה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות