פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/07/2015 | 13:41 | מאת: מני

שלום . יש לי פיגמנטציה באזור פי הטבעת . קיבלתי משחה דרמקומבין מרופא העור . השאלה שלי אם המשחה עוזרת להוריד ולעלים את הפיגמנטציה . ואם יש משחה מיועדת לבעיה הזאת . אשמח לקבל עזרה בדחיפות . שמות של משחות . אם או בלי מרשם ? תודה .

מני שלום, דרמקומבין היא משחה אנטי-דלקתית עם אפקט אנטיפטרייתי ואנטיביוטי. זהו לא טיפול נגד פיגמנטציה. מכיוןן שפי הטבעת הוא המשכו של המעי הגס ולכן מהווה רקמה רירית ולא עור, אני לא בטוחה שיש טיפול מתאים. התייעץ עם רופא עור בנושא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות