מיואשת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/07/2015 | 00:12 | מאת: בת אל

היי ליאת לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח לקיבוע כף הרגל והאמת שההחלמה נורא מתישה וכואבת ולא משנה את מי אני שואלת כולם עונים זמן זה שם המשחק אבל כמה זמן??אני ממש מיואשת לגבי הזמן ובמיוחד שאני לא יודעת מה זה הזמן הרצוי להחלמה

בתאל שלום, זאת שאלה להפנות לרופא המנתח או לפחות למומחה בתחום. כנראה שגם הם לא יוכלו לתת לך פרק זמן מדויק כי החלמה היא תהליך אינדיבידואלי. האם היית כבר בביקורת אצל הרופא שניתח אותך כדי לראות שהכל תקין? ליאת

13/07/2015 | 13:48 | מאת: בת אל

כן הייתי אצלו הוא ראה את הצילום והקיבוע בסדר גמור אבל אני הולכת צולע והכאבים החזקים באזור הקיבוע רק הולכים וגוברים אבל הוא אמר שהכל לוקח זמן שאין לאף אחד מקל קסמים לעשות הוקוס פוקוס והכל יעבור כאילו לא היה במיוחד עם ניתוח שכזה

מנהל פורום תרופות ורוקחות