פריחה גרד בבטן מכדורים??

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/01/2012 | 16:17 | מאת: מרק

1 אני לוקח סימבסטאטין מ 9.1.2012 היום יש לי פצעים קטנים בבטן ומגרד אני צריך להמשיך עם הכדורים??? יש לי בדיקות תפקודי כבד ב 29.1 2 אתמול קיבלתי גם כדור למיזיל 250 מרופא עור לטיפול בפטריה סה לקחתי כדור 1 יש אפשרות שזה מהכדור למיזיל?? השמח לקבל הסבר נ.ב עולה חדש סליחה על שגיעות הכתיב

23/01/2012 | 18:34 | מאת: ליאת איבגי

מרק שלום, כל תרופה יכולה לגרום לתגובה אלרגית של פריחה וגרד. בגלל הסמיכות לנטילת הלמיסיל הוא החשוד העיקרי, אך זה לא וודאי וייתכן ואין בכלל קשר לתרופות. בכל מקרה, אין להפסיק סימבסטטין ללא התייעצות עם רופא. הטיפול בלמיסיל אינו מציל חיים וניתן לשקול עם הרופא המטפל הפסקה או החלפה של הטיפול. בכל מקרה, אם הפריחה מחמירה או מתפשטת יש חובה לפנות לרופא. ליאת איבגי (מחליפה זמנית של שני כרמי)

מנהל פורום תרופות ורוקחות