גזים בתינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/09/2011 | 11:02 | מאת: שיגי

בוקר טוב אני אם לנסיכה בת חודש וחצי הסובלת מגיל שבוע וחצי מהתקפי גזים. בנוסף היא אובחנה כסובלת מרפלוקס ולכן היא כרגע אוכלת אנפמיל - הפסקתי להניק היה יותר מדי מבלבל עם חוסר העליה במשקל והגזים. אנו משתמשים בסימיקול אך נראה כי היעילות פחתה ? מה לדעתך יכול לעזור ומה ההבדל בין בביביקל לגרפווטר ? תודה

26/09/2011 | 12:41 | מאת: שני כרמי

שיגי שלום. קשה לצפות איזה מהתכשירים יועיל להרגעת הגזים. את צריכה לנסות ולראות מה נותן הטבה. בייביקל הוא סירופ טבעי מוכן על בסיס שומר, קמומיל וקימל. גרפווטר מגיע בצורת תמצית של שומר, אניס ומנטה, שיש למהול אותה במים. בכל מקרה, בתינוקות עם רפלוקס- רצוי להתייעץ עם רופא ילדים. נסי להקל על הנסיכה בדרכים נוספות- הפסקות בזמן ההאכלה להוצאת גזים, עיסוי עדין של הבטן, עירסול בתנוחות עובריות שמרגיעות את הבטן והרבה אהבה וסבלנות... זה עובר.

מנהל פורום תרופות ורוקחות