פניצילאמין - דחוף !!!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/06/2015 | 16:54 | מאת: הודיה

ליאת שלום רב אני צריכה לערוך לבן שלי מבחן פניצילאמין איסוף שתן לנחושת, שבתחילתו לוקחים 500 מ"ג פניצילאמין וכעבור 12 שעות לוקחים שוב 500 מ"ג פניצילאמין. קראתי על הכדור הזה וכתוב שיש לו תופעות לוואי מסכנות חיים אני ממש אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות. אודה לתגובתך

הודיה שלום, אם מדובר באבחון למחלת ווילסון, אז את יודעת שחשוב שיהיה אבחון מוקדם של המחלה. תופעות הלוואי החמורות הן נדירות ולרוב באות לידי ביטוי אחרי שימוש ממושך. בכל טיפול או פרוצדורה הרופא המטפל צריך תמיד לקחת בחשבון את התועלת לעומת הסיכון הפוטנציאלי, ואני מאמינה שזה מה שהרופא שלך בנך עשה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות