לחוצה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/06/2015 | 14:05 | מאת: נעמה

שלום ליאת התינוק שלי בן תשעה חודשים הפסיק לאכול מטרנה כי לא אוהב את הבקבוק בתקופה האחרונה רדפתי אחריו עם האוכל אם זה עם הירקות עם הבקבוק שיסיים הכל הפסקתי עם זה אבל בימים האחרונים המטפלת נותנת לו פירות הוא סוגר את הפה ישירות וגם לי הוא התחיל לעשות את זה להתנגד אוטמטית לאוכל למרות שהוא מאוד אוהב פירות מה לעשות אני ממש ממש לחוצה ואם זה תוצאה מזה שהיתי מתעקשת איתו שיאכל מה אני עושה לתקן את זה שלא תהיה לו סלידה אוטומטית מהאוכל?מה שיש לו עכשיו אודה על עזרתך

נעמה שלום, קודם כל, כדאי לפנות לרופא ילדים שיבדוק אם יש סיבה רפואית לזה שהילד מסרב לאכול. כמובן שאם הוא לא אוכל כלום ויורד במשקל גם חשוב לפנות לרופא. לגבי זה שאת חושבת שהלחץ שלך גרם להפרעות אכילה, אני לא בטוחה שאני הכתובת. כדאי בשלב ראשון להתייעץ עם אחות טיפת חלב או רופא ילדים והם ידעו להפנות אותך לגורם המתאים. אני כן חושבת שיש לך אינטואיציות טובות שאת כבר לא לוחצת בעניין האוכל. ניתן להרפות קצת מהפירות, אם אין בעיה עם מזונות אחרים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות