הרפית שרירים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/01/2012 | 15:13 | מאת: יולי

אני סובלת מפיברו ובנוסף בעיות אורטופדיות שמקורן בלחץ עצבי על מוצא שורש העצב בחליות המותניים. מטופלת בטרמדקס do ובליריקה לא ממזמן,אני מחפשת לעיתים שכבר הגיעו מים עעד נפש משהו שירפה מעט את השרירים וכך יקל על הכאבים,האם יש הבדל בין קלונקס לקסנגיס לציין שמשתמשת בהם לעיתים רחוקות מאד אני בת 60 ומבינה שוליום לא רצוי בגלל t חצי ארוך, תודה על התיחסותך ומודה על תשובתך לשאלתי הקודמת

21/01/2012 | 23:13 | מאת: ליאת איבגי

יולי שלום. מבין 3 התרופות שמנית דווקא האסיוול היא זו שמותווית להרפיית שרירים. מכיוון שכל התרופות הן ממשפ' הבנזודיאזפינים יש להן מאפיינים דומים והרבה רופאים רושמים קלונקס להרפיית שרירים. קלונקס ותרופות אחרות להרפיית שרירים (שפועלות באופן שונה) הן תרופות מרשם ועלייך להתייעץ עם רופא לגבי התרופה המתאימה לך ביותר. שבוע טוב, ליאת איבגי (מחליפה זמנית של שני כרמי)

מנהל פורום תרופות ורוקחות