משחת אמלה (מאלחש)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/05/2015 | 22:52 | מאת: באר שבע

הי ליאת רציתי לדעת כמה עולה משחת אמלה בניופארם והאם יש משחות עם מנגנון עבודה דומה שאפשר לרכוש? האם יש תופעות ליוואי שיש לשים להם לב לפני שקונים? ( השימוש הינו למען אלחוש מקומי לפני שימוש בשעווה)

שלום, מחיר מלא של אמלה הוא כ-112 ש"ח. תופעות הלוואי הנפוצות הן בעיקר מקומיות: גרד, עקצוץ, אדמומיות או חיוורון של העור. ייתכנו במקרים נדירים תגובות אלרגיות. במצבים של שימוש על עור פצוע או על שטח נרחב לאורך זמן, תתכן ספיגה של החומר לדם ותופעות לוואי חמורות יותר. מצורף העלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/ALON_EMLA_pt_HEB_1430216065915.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות