ילד אם שיעול תורדני

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/01/2012 | 14:51 | מאת: טלי

יש לי ילד בן 13 הוא עשה אינלציה של בודיקורט נכון להיום הוא לא צריך.... אבל יש לו שיעול מאוד טורדני ללא הפסקה ...שעול לא נבחני .

21/01/2012 | 21:46 | מאת: ליאת איבגי

ערב טוב, אם הבנתי נכון הילד נבדק אצל רופא ואין צורך בטיפול נוסף..לעיתים אחרי מחלה ויראלית נשאר שיעול טורדני..אם זה המצב ישנם סירופים שלא דורשים מרשם רופא שיכולים לעזור. בנוסף ניתן להשתמש במכשיר אדים כדי להקל..חשוב לשלול דלקת ריאות או ברונכיטיס אם השיעול נמשך או אם מתפתח קושי נשימתי. שבוע טוב, ליאת איבגי (מחליפה זמנית של שני כרמי)

מנהל פורום תרופות ורוקחות