esracain

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/01/2012 | 13:42 | מאת: aa

שני שלום רב, אני סובל מטחורים, הרופא רשם לי ג'ל esracain לשם הפחתת כאב.. השאלה שלי, האם עדיף להשתמש ב duocaine במקום זה ? כדי להפחית את הכאב באופן משמעותי (במהלך מבחן שיהיה לי עוד כמה ימים) . והאם duocaine יגרום לכאבי ראש ? (כך שמעתי) מודה לך מאוד

21/01/2012 | 13:44 | מאת: aaa

והוא המליץ לי על נרוסין להפחתת כאב..אך לא מרגיש הקלה..האם יש משהו יותר טוב, אך לא ישפיע על עירנות או ריכוז ?

21/01/2012 | 21:37 | מאת: ליאת איבגי

ערב טוב, משחת duocaine אינה מיועדת לשימוש על פי הטבעת. אם הג'ל שהרופא רשם לך לא מקל על הכאב מספיק, יש תכשירי OTC נוספים שיכולים לעזור כמו תכשירים על בסיס הממליס. בנוסף ניתן להשתמש במרככי צואה כדי לסייע להחלמה מהירה. לגבי משככי כאבים, נרוסין היא תרופה יחסית חזקה מבין תרופות ה-OTC (תרופה שאינה דורשת מרשם), לכן עבור תרופה חזקה יותר תצטרך לפנות לרופא..שבוע טוב, ליאת איבגי (מחליפה זמנית של שני כרמי)

מנהל פורום תרופות ורוקחות