כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/01/2012 | 14:55 | מאת: ח. נחה

בחודש נובמבר 2011 עברתי כריתה מלאה של בלוטת התריס עקב סרטן ולאחר מכן עברתי גם טיפול ביוד אני נוטלת אלטרוקסין. בשבוע האחרון מדי ערב יש לי כאבים מאד מאד חזקים בזרועות ובשכמות כאבים פנימיים כמו צירי לידה שנמשכים כ-20 דקות ואני מטפסת על הקירות ולאחר מכן הכאב חולף האם התופעה מוכרת לך אודה על תשובתך הדחופה

20/01/2012 | 16:19 | מאת: ליאת איבגי

שלום, כאב כמו שאת מתארת יכול לנבוע ממס' גורמים. הוא יכול להיות ממקור שרירי או ממקור עצבי. איני יודעת את גילך או אם יש לך גורמי סיכון למחלות נוספות, אך אני מציעה לך לפנות לרופא להמשך בדיקות. חשוב גם לבדוק אם רמות התירוקסין בדם שלך תקינות. שבת שלום, ליאת (מחליפה זמנית את שני כרמי)

מנהל פורום תרופות ורוקחות