תרופות לדלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/01/2012 | 10:20 | מאת: משה

מטופל לסירוגין באנטיביוטיקה ציפרודקס וטריביד הקלה למשך 3 חודשים ולאחר מכן חוזר רציתי לדעת אם יש אפשרות לאחר הטיפול העיקרי באנטיביוטיקה להמשיך ולקחת אנטיביוטיקה באופן קבוע במינון נמוך כטיפול מונע ואם כן איזה סוג אנטיביוטיקה ובאיזה מינון

19/01/2012 | 13:41 | מאת: שני כרמי

משה שלום. קיימים טיפולים אנטיביוטיים מקובלים לדלקות חוזרת בפרוסטטה. הטיפולים הם לרוב, לא לנצח, אלא לזמן קצוב- 4-6 שבועות. את סוג האנטיביוטיקה ומינונה יבחר הרופא לפי סוג הזיהום. בדרך-כלל, מדובר באנטיביוטיקות דומות לאלו שקיבלת. מקובל גם לשלב טיפולים תרופתיים שאינם אנטיביוטיים המשפרים את תסמיני הדלקת. בכל מקרה, טיפול כזה צריך להינתן ע"י רופא אורולוג מומחה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות