עזרה דחוףף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/04/2015 | 21:07 | מאת: דני

ערב טוב ליאת הבת שלי בת חודש ופתאום בבוקר התחילו להופיע מלא פצעים אדומים בפנים אני נורא מודאג ורוצה לעזור לה אבל לא יודע איך האם זה תופעה מוכרת או לא הפצעונים אדומים וקטנים על המצח לחיים צוואר וקרקפת בתודה דני

דני שלום, פריחה של תינוקות היא נפוצה וברוב המקרים אינה מסוכנת וחולפת מעצמה ללא טיפול. במקרים נדירים הפריחה יכולה להיות מסוכנת: פריחה שלא נעלמת כשלוחצים עליה (פריחה שנעלמת כשלוחצים עליה וחוזרת לצורתה המקורית כשמפסיקים ללחוץ ברוב המקרים אינה מסוכנת), פריחה שמלווה בנפיחות סביב הפה ובלשון ומלווה בקשיי נשימה או פריחה שמלווה מצב חולי של התינוק. במקרים אלה יש לפנות לעזרה רפואית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות