קניתי אומגה 3 עם ויטמין E ורוזמרין....

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/01/2012 | 00:31 | מאת: ערן

האם מסוכן לקחת ויטמין E על בסיס קבוע ללא אישור מהרופא? האם אני עושה נזק?

18/01/2012 | 10:29 | מאת: שני כרמי

ערן שלום. לא רשמת אודות גילך, מצבך הרפואי והאם אתה נוטל תרופות באופן קבוע. השאלה היא האם הויטמין נחוץ לך. ויטמין E הוא ויטמין מסיס שומן, כלומר עשוי להאגר ברקמת השומן בגוף, אם ניטל בכמויות גדולות ולתקופות ממושכות. רצוי לעשות מידי פעם הפסקות בנטילה. באופן עקרוני, אם אתה בריא ולא נוטל תרופות בעייתיות במקביל, לא סביר שייגרם נזק מנטילת הויטמין.

מנהל פורום תרופות ורוקחות