דאלאצין פתילות ואגינליות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/01/2012 | 00:20 | מאת: דניאל

שלום, נבדקתי אצל הרופא בגלל שדורף לי מאוד לאחר קיום יחסי המין ומסתבר שיש לי חיידקים. הוא הביא לי את הדאלצין פתילות ואגינליות. הרגע השתמשתי בפתילה אחת ומאוד שרף לי למשך חצי שעה, מאוד! זה נורמלי??? להמשיך בטיפול?

18/01/2012 | 00:21 | מאת: דניאל

*שורף

18/01/2012 | 10:23 | מאת: שני כרמי

דניאל שלום. כפי הנראה, תחושת הצריבה נגרמה בשל מגע הפתילה עם הרקמה שהיא מאוד מגורה ורגישה. הייתי מציעה לא להמשיך בשימוש עד שתבררי את העניין עם הרופא, מחשש שייגרם גירוי נוסף. תרגישי טוב.

18/01/2012 | 13:31 | מאת: דניאל

תודה קודם כל. אבל הבעיה היא שהרופא שלי לא עובד היום וביום שישי אני נוסעת לצימר עם חבר שלי ואני לא רוצה שישרוף לי... לקחת את הסיכון? מה לעשות? :(

מנהל פורום תרופות ורוקחות