ראולין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/01/2012 | 22:35 | מאת: רעיה

לפי הפרסום ראולין היא תרופה שממיסה את הלחה האם יש כזאת תרופה גם לתינוקות וילדים?

17/01/2012 | 23:41 | מאת: שני כרמי

רעיה שלום. כן. ישנן גם תרופות מכייחות או מפרקות ליחה הניתנות לשימוש בילדים ובתינוקות. לא רשמת מהו גיל הילד. בילדים עד גיל שנתיים, התרופות דורשות הוראת רופא. כתלות בגיל הילד, במצבו הרפואי, בגורמים לליחה ומשכה, ניתן לבחור את התרופה המתאימה ורצוי שיעשה זאת רופא ילדים, לאחר שבדק את הילד. לבריאות.

18/01/2012 | 08:41 | מאת: רעיה

שני שלום, הבן שלי בן חצי שנה ויש לו שיעול נוראי עד כדי הקאת הליחה קשה לו לישון בלילה בגלל זה, הוא בריא בד"כ וכרגע הוא גם בלי חום. הרופא שלי טוען שאין תרופה שמפרקת את הליחה ועל כן הוא לא נותן לי מרשם לכלום. האם יש איזושהיא תרופה שאת יכולה להמליץ לי עליה ואני אבקש ממנו את המרשם?

מנהל פורום תרופות ורוקחות