ציפרודקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/01/2012 | 11:06 | מאת: אושרה

שלום, יש לי דלקת במעיים ואחת מהתרופות שניתנו לי היא ציפרודקס. בעלון כתוב כי יש לחכות פרק זמן של 4 שעות בין נטילת תרופה זו להין נטילת תכשירים המכילים מגנזיום,אלומיניום או ברזל. האם הכוונה היא גם למזון שמכיל ברזל ?

15/01/2012 | 13:34 | מאת: שני כרמי

אושרה שלום. הכוונה היא בדרך כלל לתוספי תזונה או תרופות שמכילות כמויות משמעותיות של המינרלים, אך גם במקרה של מזונות העשירים מאוד באותם המינרלים, לא יזיק לשמור על מרחק מנטילת האנטיביוטיקה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות