ויטמין -די

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/01/2012 | 20:21 | מאת: דן

שלום האם יש טיפות ויטמין די ללא שום תוספות כמו הממתיקים למינהם ועוד כל מיני תוספות ? רק ויטמין די נטו . איזה חברה בארץ או או בעולם? ? והאם בקפסולות נקי מעופרת אם לא מצויין כך ?

15/01/2012 | 00:27 | מאת: שני כרמי

דן שלום. לא מצאתי בארץ תוסף ויטמין D המכיל רק את הויטמין. עם זאת, אני יכולה להמליץ על תוספי ויטמין D של חברת סופהרב, אשר באופן יחסי מכילים תוספות מועטות וטבעיות. לגבי הכמוסות- החשש מפני נוכחות עופרת נוגע לכל תכשיר המכיל רכיב שמקורו בשמן דגים ולכן, מומלץ תמיד לרכוש מוצרים מחברות מוכרות ומפוקחות שמקפידות על איכות חומרי הגלם שלהם. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות