טיפול בעצבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/01/2012 | 11:18 | מאת: אסתר

לאחרונה ניגשתי לרופא לטיפול בעצבים שאני מרגישה שקיימים אצלי מאחר ועברתי הרבה משברים בחיי. וקיבלתי תרופה בשם escitalopram אני חוששת מאוד כי חלק מחבריי קצת הלחיצו אותי ואמרו לי שלא כדאי להשתמש בתרופות כאלה.האם זה בסדר?

11/01/2012 | 12:21 | מאת: שני כרמי

אסתר שלום. התרופה Escitalopram היא תרופה יעילה ובטוחה, בדרך-כלל, לטיפול במצבי דיכאון וחרדה. מן הסתם, הרופא שהמליץ לך על התרופה מצא אותה מתאימה למצבך וככזו שעשויה להועיל לך. אם ברצונך לטפל תרופתית במצבך הנפשי, זו כנראה, התרופה המתאימה. ההחלטה בידייך, אך עלייך להבין שהרופא לא היה ממליץ על התרופה אם לא היה סובר שהיא תועיל לך. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות