וירומרץ=אלרגיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/01/2012 | 18:40 | מאת: יעל

לפני הרבה שנים היתה לי התפרצות של וירוס הרפס וקיבלתי וירומרץ- משחה למריחה מקומית....התגלתה אלרגיה חריפה והובהלתי לב''ח לטיפול מונע האלרגיה...התפנחו לי כל הפנים מ-א-ו-ד. רציתי לדעת האם יש משחה אחרת לטיפול בהרפס שונה מהוירומרץ כי אין לנו מושג למי מבין מרכיבי הוירומרץ אני אלרגית....כל פעם שיש לי הרפס אני מורחת שמן עץ התה על המקום.מס' פעמים ביום, אבל ההחלמה מאוד איטית ואני סובלת. האם יש משחה אחרת לטיפול יעיל ?????זקוקה לתשובה בדחיפות

10/01/2012 | 18:44 | מאת: יעל

האם פנליפס שמפורסם עכשיו שונה מהוירומרץ?

10/01/2012 | 21:09 | מאת: שני כרמי

יעל שלום. כפי שרשמת, אינך יודעת למי מהרכיבים בוירו-מרץ פיתחת אלרגיה ולכן, קשה לצפות מה תהיה התגובה של גופך בחשיפה לתרופות אחרות. עם זאת, אם תרצי להשתמש בקרם אנטי-וירלי אחר, תוכלי לנסות גם את פנליפס וגם את זובירקס, שבשניהם רכיבים שונים מאלו הקיימים בוירו-מרץ. היי תמיד ערנית להתפתחות סימני אלרגיה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות