משחה לאף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/01/2012 | 00:30 | מאת: מירי

שלום רב, בשל יובש באף אני מורחת לתוך האף משחה בשם DROSSA-NOSE שמאוד מקלה עלי. לאחר שבמשך למעלה משבוע מרחתי,הפסקתי, ושוב היובש החריף. שוב חזרתי להשתמש בה אך שמתי לב שהיא היתה בתוקף רק עד 2007! ברצוני לדעת: האם גמרתי לי נזק כלשהו בשימוש במשחה שכבר מזמן לא בתוקף? ושאלה נוספת: האם אני יכולה להמשיך להשתמש בה עד שאשיג מרשם חדש מרופא כי היא בהחלט מקלה? תודה.

09/01/2012 | 10:12 | מאת: שני כרמי

מירי שלום. לא רצוי להשתמש בתכשירים שפג תוקפם. זו אינה תרופת מרשם ולכן אין צורך במרשם רופא. תוכלי לרכוש את המשחה בכל בית מרקחת. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות