טרמדקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/01/2012 | 16:49 | מאת: גימי

שלום שאלתי היא האם מינון יתר של טרמדקס יכול לגרום למוות מידי ? במידה שהתשובה חיובית מהןא המינון שיכול לגרום למוות מידי ? תודות

08/01/2012 | 17:42 | מאת: שני כרמי

שלום. מינון יתר של טרמדול (טרמדקס) עלול לגרום למוות, כתוצאה מדיכוי נשימתי, מירידה חדה של לחץ הדם או מפרכוסים. מינון יתר עשוי להתבטא באופנים שונים במטופלים שונים ולא ניתן לצפות מהו המינון המסוכן עבור כל חולה. הקפדה על מינונים טיפוליים, לפי הוראת רופא, תמנע מצבים כאלו, חו"ח. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות