דיאטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/01/2012 | 12:18 | מאת: מרסדס

אני מעונינת לרדת במשקל כ- 4 ק"ג. אני מבולבלת מכל הדיאטות המוצעןת בשוק. לאחרונה שמעתי על דיאטת " הורמון הריון". האם את יכולה לומר לי האם הדיאטה הזאת מתאימה לי.(איני מעונינת להוריד יותר מארבעת ק"ג). תודה.

08/01/2012 | 13:04 | מאת: שני כרמי

מרסדס שלום. סילחה, אך איני מכירה את הדיאטה שהזכרת. בהצלחה.

09/01/2012 | 09:36 | מאת: מרסדס

האם ישנה דיאטה שאת יכולה להמליץ לי עליה לפי בקשתי?

09/01/2012 | 10:47 | מאת: שני כרמי

שלום. אני ממליצה לקבוע פגישה עם תזונאית ולגבש יחד תוכנית עבודה ותפריטים שיתאימו לצרכייך. כל דיאטה צריכה להיות שילוב של תזונה מתוכננת ושקולה עם פעילות גופנית סדירה. לאלה תוכלי להוסיף כל אחד מתוספי התזונה המסייעים לירידה במשקל, בהתאם לצרכייך ולמצבך הבריאותי. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות