בונפוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/01/2012 | 22:57 | מאת: פז

התחלתי לקבל בונפוס - האם יש סוגי אוכל שעלי להימנע מהם או להיפך סוגי אוכל שעלי להגביר את צריכתם עם לקיחת תרופה זו - למשל האם אני יכולה לקחת את התרופה עם מים ולימון או מיץ אשכוליות ולא רק מים רגילים תודה

07/01/2012 | 23:32 | מאת: שני כרמי

פז שלום. התרופה בונפוס אינה נספגת בקלות ממע' העיכול ולכן יש להקפיד על הוראות הנטילה, כפי שמופיעות בעלון לצרכן הנלווה לתרופה. כלומר- יש ליטול את התרופה בבוקר, על בטן ריקה, עם כוס מים מלאה ולא לאכול או לשתות דבר, מלבד מים רגילים, למשך שעה לאחר מכן. אחרי שעה ניתן לשוב ולאכול ולשתות כרגיל. אסור גם ליטול תרופות נוספות באותה השעה שנוטלים את הבונפוס. יש להקפיד גם לצרוך כמות מספקת של נוזלים במהלך היום, כל עוד מטופלים בתרופה. הקפדה על הוראות אלו תשפר את ספיגת התרופה ויעילותה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות