גלולות לנמיעת הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/01/2012 | 05:33 | מאת: יעל

שלום. אני משתמשת בגלולות "מליאן" ומאוד מרוצה. ברצוני לדעת, איזה גלולות דומות למליאן. חברתי נמצאת בקנדה, והם לא מוכרים מליאן. מודה על עזרה.

07/01/2012 | 19:10 | מאת: שני כרמי

יעל שלום. אני לא בטוחה שגלולות הזהות לחלוטין בהרכבן לגלולות מליאן משווקות בקנדה. האופציה היחידה שמצאתי שיתכן ומשווקת בקנדה, היא גלולות הנקראות- Femodette. בהצלחה.

07/01/2012 | 21:10 | מאת: יעל

שלום, הרןפא בקנדה הציע לחברתי ALESSE. האם הגלולות דומות למליאן? (מליאן מאוד קלות ואפקטיביות לעומת יסמין או דיאנה.) רכיבים הפעילים ב ALESSE: 0.10 mg of levonorgestrel 0.02 mg of ethinyl estradiol רכיבים פעילים במליאן: 0.020 MG ETHINYLESTRADIOL 0.075 MG GESTODENE האם הם זהות? תודה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות