חטיף זום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/01/2012 | 18:15 | מאת: קרן

שלום רציתי לדעת האם יש תוצאות מוכחות של החטיף..והאם חייב גם להתאמן בכדי להגיע לתוצאה מה המחיר של החטיף ובאיזה טעמים הוא מגיע...ומדוע אסור לדלג על ארוחה...לדוגמא אני לא מצליחה לאכול יותר משתי ארוחות ביום...אך בהפסקות אני מנשנשת חטיפים אבל לא בחזירות..וזה פשוט משביע אותי..האם אפשר לאכול רק שתי ארוחות עם החטיף הנל ...מחכה לתשובתך..תודה.

05/01/2012 | 23:23 | מאת: שני כרמי

קרן שלום. החטיפים הם אופציה שיכולה להשתלב בתוך התפריט היומי של מי שבוחר בדיאטת זון. כמו בכל דיאטה, ירידה במשקל, עליה במסת השריר בגוף ושמירה על משקל תקין, מחייבות ביצוע פעילות גופנית. המחיר המלא של החטיף הוא-11 ש"ח, אך נמכר כעת בסניפי ניו-פארם ב-9 ש"ח ליחידה. ישנו מגוון טעמים רחב ואת מוזמנת לאחד מסניפי ניו-פארם ולבחור. רוב הדיאטות היום מבוססות על ארוחות קטנות ותכופות, באופן שלא מאפשר לגוף להגיע לרעב שגורם לנישנושים ולאכילה מופרזת. הרעיון הבסיסי הוא, לשמור על רמות אחידות, ככל האפשר, של האינסולין בדם ולכן חשוב לא לרווח יותר מידי בין ארוחות. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות