יעוץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/01/2012 | 09:50 | מאת: ברוריה אפרתי

ברצוני לשאול שאלה אני לוקחת כמה סוגי כדורים טמוקסיפן גלוקורייט אלטרוקסיל בזיפברת לשמונים מאז שהתחלתי הטמוקסיפן התחלתי להשמין רציתי לדעת עם יש לזה קשר ישיר עם הטמוקסיפן ואם כל הכדורים שאני לוקחת ביחד לא גורמים לי לראקסיה בגוף כי לפעמים יש לי תחןשות של עילפון וריעדות בגוף

05/01/2012 | 15:25 | מאת: שני כרמי

ברוריה שלום. ההשמנה יכולה להיות כתוצאה מנטילת הטמוקסיפן, אך גם כתוצאה מחוסר איזון של בלוטת התריס. האם בדקת לאחרונה את תפקודי הבלוטה? סחרחורת ותחושת עילפון יכולות להיות תוצאה של השימוש בתרופות- טמוקסיפן, גלוקו-רייט ובזפיבראט, אך גם כתוצאה מירידה חדה ברמות הסוכר בדם. האם את עוקבת אחר רמות הסוכר שלך? אנא, הקפידי על מעקב רפואי קבוע ותדיר. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות