תחליף לתרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/01/2012 | 08:19 | מאת: חוה זיינפלד

שלום רב, לפני כשנה הופסק יצור התרופה נירבקסל(nirvaxal לטיפול בהפרעות תפקודיות במערכת העיכול. האם קיימת בארץ תרופה תחליפית, לפי הידוע לי אין בנמצא בארץ תרופה כזאת. אנו חולי תסמונת המעי הרגיז-רגיש פשוט הופקרנו ע"י מערכת הבריאות. אם קיימת באירופה תרופה מקבילה אודה לכם אם תנקפו בשמה. בתודה חוה

05/01/2012 | 13:49 | מאת: שני כרמי

חוה שלום. אין בארץ תרופה חליפית המכילה את אותם הרכיבים. כמו-כן, לא מצאתי תרופה מקבילה באירופה. אנא, התייעצי עם רופא (גסטרו) מומחה. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות