אנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן פורטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/01/2012 | 07:08 | מאת: יפית

הבן שלי בן שנה ושלושה חודשים אמור לקבל פעמיים ביום 7 מ"ל של מוקסיפן פורטה. הוא פשוט לא מוכן לבלוע את התרופה ויורק הכל. האם ניתן למהול בסימילאק? מעדן חלב? תודה

05/01/2012 | 11:41 | מאת: שני כרמי

יפית שלום. נסי להשתמש במזרק למתן האנטיביוטיקה והזריקי את התרחיף, באופן איטי, לכיוון הלחי של הילד ולא לכיוון הלוע. כך תזלוג האנטיביוטיקה לכיוון הלוע, גם ללא בליעה מכוונת מצד הילד. אם לא הולך- אפשר לערבב בכמות קטנה של מזון/שתיה (שאינם חמים) ולתת מיד. לא להשהות זמן רב לפני שבולעים ולערבב רק בתוך כמות מזון/שתיה שאת מוודאת שהילד מסיים עד תום, כך שיקבל את מנת התרופה הדרושה. בהצלחה והחלמה מהירה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות