מתי צריך לתת נובימול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/01/2012 | 23:26 | מאת: יעל

לתינוק שקיבל חיסון-האם ברגע שהחום עולה על 38 או שכדאי להמתין? תודה

05/01/2012 | 11:36 | מאת: שני כרמי

יעל שלום. בילדים בריאים בדר"כ, המדד למתן תרופות להורדת חום, צריך להיות התנהגותי בעיקרו. ילד עם חום, שהוא חיוני ומתנהג כרגיל, לא חייב לקבל תרופה להורדת חום. לילד שנראה סובל- בוכה, עצבני, לא נרדם, לא מוכן לאכול וכד', יש מקום לתת תרופה להורדת חום. תרופות להורדת חום, אינן מרפאות, אלא רק מספקות הקלה בחום, בכאבים ובהרגשה כללית רעה. תרגישו טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות