טי-ג'ל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/01/2012 | 14:52 | מאת: דנה סקה לפינסקי

היי שני, הבת שלי בת 7 חודשים וצומחות לה שיניים. המליצו לנו למרוח לה טי-ג'ל כדי להקל עליה כשכואב לה. אבל כיוון שכל שן מלווה אצלינו בחום...רציתי לדעת האם מותר למרוח את הג'ל לאחר שאני נותנת לה נובימול להורדת חום (כי קראתי שלאחר נטילת אספירין למשל, אסור למרוח אותו). תודה

04/01/2012 | 18:08 | מאת: שני כרמי

דנה שלום. לא צפויה התנגשות בין מתן נובימול לבין מריחת טיג'ל ואת יכולה להשתמש בשתי התרופות במקביל. הבעיה עם טיג'ל היא ספציפית לאספירין או לסליצילטים אחרים ולא לכלל התרופות להורדת חום. תרגישו טוב.

05/01/2012 | 10:07 | מאת: דנה סקה לפינסקי

מנהל פורום תרופות ורוקחות