שימוש ב- minirin melt

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/01/2012 | 20:46 | מאת: טל טל

מבקשת לדעת על תופעות לוואי בשימוש בתרופה (מינון שהומלץ על ידי הרופא 120mcg) , לילדה בת 6.5 להרטבת לילה. מה האפקטיביות שלה בהשוואה לטיפול המומלץ על ידי מכוני הטיפול להרטבה (הפעמון וכו'). תודה רבה

03/01/2012 | 23:38 | מאת: שני כרמי

שלום. תופעות לוואי אפשריות של התרופה מיניריו מלט (Desmopressin) הן- כאבי ראש, צינון, סימני תגובה אלרגית, בלבול, חולשה, הפרעות בראיה, סחרחורות, עליה במשקל. התרופה נחשבת יעילה, בטיפול בהרטבה לילית. לגבי טיפולים חלופיים- אני מציעה להתייעץ עם בעלי מקצוע בתחום.

מנהל פורום תרופות ורוקחות