בקטרובן ומוקסיויט פורטה (אנטיביוטיקה)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/01/2012 | 21:20 | מאת: ללל

קיבלתי את 2 תרופות הללו לטיפול זיהומי מרופאת הנשים שלי. קראתי בעלון שאסור להשתמש בתרופות הללו אם יש בעיה בתפקוד הכליה, ויש לי (אחת 75% והשניה 25%). רציתי לדעת אם אפשרי לקחת את האנטיביוטיקה ולהשתמש במשחה. בקשר למשחה רציתי לדעת אם אפשר למרוח למרות שקיימת ווסת. תודה

03/01/2012 | 11:51 | מאת: שני כרמי

שלום. לגבי מוקסיויט- אפשר להשתמש גם אם קיימת פגיעה בתפקוד הכליות- יתכן ותידרש התאמת מינון, כתלות בקצב פינוי קריאטינין. לגבי בקטרובן- עשוי להיות בעייתי בחולי כליות, אם נמרח על שטחים נרחבים או על פצעים פתוחים. במקרה שלך, אם המריחה היא על שטח קטן ולא על פצעים פתוחים, לא אמורה להיות בעיה. השתדלי לעשות שימוש מינימלי במשחה. אפשר להשתמש גם בזמן הוסת. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות